RING OSS - 0500-729 240

Container Skaraborg

RING OSS - 0500-729 240

Transport

Vi hjälper våra kunder med transport och container i Skaraborg.

Vi hyr inte bara ut container i Skaraborg – vi erbjuder även våra kunder transport av diverse gods! Vårt breda nätverk med kunder, åkerier och andra verksamheter gör att vi kan erbjuda våra kunder transport med allt från den lilla kartongen till bodar, stugor, båtar och maskiner. Vi hjälper dig som kund med allt du vill transportera inom Sveriges gränser!

Behöver du hjälpa med transport eller att hyra container i Skaraborg? Kontakta oss så berättar vi mer!

Vi erbjuder transport och uthyrning av container i Skaraborg

Vår verksamhet utgår från Skövde på vackra schlätta men vi kan frakta gods över hela Sverige. Med hjälp av våra lastbilar har vi även möjlighet att lösa transport för tyngre last och kan till exempel hjälpa dig att förflytta din båt, stuga eller större maskin. Vårt mål är att erbjuda pålitliga och prisvärda transporter – som dessutom ska vara enkla att boka. Vi erbjuder våra kunder en snabb och säker transport av last hela vägen fram till slutstation. Vi har fem stycken lastväxlare, tre med kran och två utan. Till dessa har vi grusflak, maskinflak och flak med lemmar. Står du mitt i ett byggprojekt och behöver få material fraktat? Vi fixar det! Vi kan till och med erbjuda uthyrning av container i Skaraborg, som gör det enkelt att sortera och slänga avfall. När din container i Skaraborg är full så kan vi enkelt hämta upp den och hantera avfallet. Vi är det självklara valet när du önskar transport av gods eller att hyra container i Skaraborg. 

Vi utlovar trygg och prisvärd transport 

Har du ett parti som ska delas upp och levereras till olika mottagare eller vill du ge chauffören speciella anvisningar? Vilka utmaningar din transport än har, stora som små, får du alltid personlig service av våra erfarna personal. Allt för att du ska känna dig trygg med att låta oss sköta din transport. Nästa gång du behöver transport eller container i Skaraborg – kontakta oss!

Vi har flertalet bilar för transport.Vi sköter din transport tryggt oavsett storleken på det som skall fraktas.