RING OSS - 0500-729 240

Container Skaraborg

RING OSS - 0500-729 240

Om oss

Vi har lång erfarenhet av lyftmaskiner och container i Skaraborg.

Vi på Wadegårds Åkeri AB är en firma med stort fokus på ett gott resultat och hög service. Vi hjälper våra kunder med transport, arbete som kräver lyftmaskiner och hyr även ut container i Skaraborg. Vi har sedan starten 1977 varit ett familjeföretag, som grundades av Klas Wadegård. Klas började sin verksamhet med att köpa en kranbil och utföra diverse uppdrag i Skövde. Verksamheten har sedan dess vuxit och idag står sonen Johan Wadegård som stolt ägare för företaget. Tillsammans med vår kunniga personal hjälper vi kunder med transport och container i Skaraborg. 

Hyra container i Skaraborg? Kontakta oss så berättar vi mer!

Vi utlovar kundnära och prisvärt arbete 

Oavsett om du är i behov av en kranbil eller behöver hyra en container i Skaraborg så finns vi här för att hjälpa dig! Genom väl utfört arbete och långsiktiga relationer med våra kunder har vi blivit ett omtyckt och etablerat företag på marknaden. Vi kan transportera stort och litet gods, flytta tunga föremål med hjälp av vår lyftmaskin eller hyra ut container i Skaraborg till företag, bostadsrättsföreningar eller privatpersoner. I vår stora maskinpark har vi idag sexton kranbilar, två lastväxlare, tre teleskoplastare, två pickuper och en lastmaskin. Allt för att kunna hjälpa dig som kund med just ditt projekt. Vi finns med och återkopplar längst hela processen och vår kunniga  personal finns alltid nära till hands för att kunna svara på dina frågor och funderingar. Så nästa gång du ska hyra container i Skaraborg – ta hjälp av oss!

Vi hjälper dig med container i Skaraborg

Vi hjälper dig att förvara allt avfall på ett säkert och tryggt sätt. Vi utlovar container i Skaraborg som är robusta och hållbara enheter som hjälper dig att enkelt förvara och forsla bort ditt avfall. Hos oss får du alltid hyra containrar i Skaraborg som passar just dina förutsättningar och behov. Vi kan även anpassa tömningsintervallerna, så att du kan bedriva din verksamhet utan störningar. Kontakta oss så berättar vi mer om hur du hyr och beställer container i Skaraborg.