RING OSS - 0500-729 240

Container Skaraborg

RING OSS - 0500-729 240

Container

Vi hyr ut container i Skaraborg för avfallshantering.

Behöver du bli av med avfall? Vi hyr ut container i Skaraborg för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Gips, isolering, konstruktion, metall eller kanske trädgårdsavfall? Med vår container i Skaraborg blir du kvitt med allt ditt avfall. Vi erbjuder våra kunder prisvärda avfallslöningar i hela Skaraborg. 

Kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan hyra container i Skaraborg! 

Vi hanterar ditt avfall

Tillsammans med kunder, åkerier och andra verksamheter arbetar flitigt för den cirkulära ekonomin. Vi har många års erfarenhet att hantera avfall som vi tillsammans återvinner till nya råvaror. Vårt mål är att inget avfall ska gå till spillo utan att allt skall återvinnas för nya ändamål. Med hjälp av container i Skaraborg kan vi hantera ditt avfall och se till att det tas om hand om utan påverkan på vår miljö och natur. När du hyr container i Skaraborg av oss kan du vara trygg med att vi har miljötänket i fokus. Vi åker personligen ut till våra samarbetspartner för att kontrollera avfallet tas om hand på ett korrekt sätt.

Hyr en container i Skaraborg

Genom att hyra en container i Skaraborg hos oss så tar vi enkelt hand om ditt avfall. Något som gör att du slipper vändorna fram och tillbaka återvinningscentralen. Alla är välkomna att hyra container i Skaraborg hos oss. Kontakta oss och få en gratis offert. Vi har både ett fast och ett löpande pris på container i Skaraborg. 

I fast pris container-tjänsten ingår:

  • Utställningsavgift
  • Hyra 14 dagar
  • Hämtning och tömningsavgift
  • Behandling av avfall ( max 4 ton)

Våra containers

Liftdumperbehållare

Typ: Liftdumperbehållare
Storlek: 10 kbm
Användningsområde: Luftdumperbehållare är vår vanligaste typ av container i Skaraborg. Den är lätt att sortera och slänga avfall i, både från marken och från ställning. Perfekt för garagerensning, byggarbetsplatser, takrivning med mera. Denna typ av container är populär bland både privatpersoner och företag. 

Luftdumperbehållare är vår vanligaste typ av container i Skaraborg.

BM Container

Typ: Öppen
Storlek: 1,5-3kbm
Användningsområde: Denna typ av container är speciellt anpassad för byggen och hjullastare på större byggplatser.

Luftdumperbehållare är vår vanligaste typ av container i Skaraborg.Vi hyr ut container i Skaraborg av typen BM Container.

Combicontainer

Typ: Täckt
Storlek: 8kbm
Användningsområde: Combicontainern är anpassad till avfall för företag.

Vi hyr ut container i Skaraborg av typen combicontainer.Lastväxlarflak

Typ: Öppen
Storlek: 22 kbm
Användningsområde: Lastväxlarflak container är framförallt anpassad för bygg och skrymmande material. Används mest hos byggföretag, på byggplatser m.m.

Vi har container för alla tillfällen.

Lastväxlarflak 

Typ: Öppen

Storlek: 35 kbm

Vi hyr ut container i Skaraborg av typen lastväxlarflak.